Basel Kadem

Leder

sh.basel.kadem@gmail.com

 

Basel Kadem (28) er født i Syria og har irakisk-palestinsk bakgrunn. I fagkretsen har han studert teologi etter tradisjonell Hawza-metode og mottok i 2016 turbanen av Grand Ayatollah Sayed Mohammed Ali al-Tabataba’i. I 2018 var han med i stiftelsen av Rafida Norge og har siden vært leder. Basel er bosatt i Finland med sin familie, er utdannet bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI og holder på med en utdanning innen datavitenskap. Basel er aktuell med egne bøker, samt oversettelse av historisk materiale og verk innen komparativ religion.

Said Mehdi Razavey

Nestleder

 

Said Mehdi Razavey (26) er født i Iran og har afghansk bakgrunn. Siden ungdomstiden har han vært engasjert og aktiv med religiøse studier og opplysning. I 2018 var han med i stiftelsen av Rafida Norge og har siden vært nestleder. Said Mehdi har en Bachelor i regnskap og revisjon ved Handelshøyskolen BI, er bosatt i Norge og jobber som revisormedarbeider. 

Rafida Norge

En assosiasjon som jobber med reform; opplysning; bekjempelse av militant-, terroristisk- og politisk islam; fremmer dialog, sameksistens og ytringsfrihet.

Kontakt

info@rafida.no

Postboks 4332 Nydalen
0402 OSLO

Følg

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 Rafida Norge

Design: BULB Media