• Redaksjonen

Fordømmelse av EXMS' aksjoner i Stockholm 01.02.20


I forbindelse med den såkalte internasjonale Hijab-dagen, ble et pro-hijab seminar holdt i Imam Ali Centre, Stockholm, den 1. februar 2020. Arrangementet ble finansiert av det iranske regimet. Én av de inviterne talerne var den kjente medieprofilen, søster Zahra Al-Alawi, som bl.a. har vært invitert på den kjente kanalen, Ahlulbayt TV, med base i London. I forkant av arrangementet ble en rekke forsøk gjort av medlemmer av Ex Muslims of Scandinavia til å sabotere arrangementet. Blant annet viser skjermdumper på sosiale medier, forsøk på å hacke seg inn til sistnevnte talers private mobiltelefon.


Innledningsvis påpeker Rafida Norge at den verken støtter det ovennevnte, Iran-støttede, senteret ei heller den hijab-formen som til vanligvis promoteres i slike arrangementer, da den på flere vis strider med den hijab som ble praktisert og forkynt av Profeten og hans Familie (fred være med dem).


Rafida Norge fordømmer likevel de feige aksjonene til medlemmer av Ex Muslims of Scandinavia, så vel som de øvrige, satanistisk-motiverte, ambisjonene til den såkalte “ex-muslim bevegelsen” i å bekjempe og forby hijab og heldekkende religiøse plagg i offentlige sirkler.